Úvod Diskuze

Diskuze

Potřebujete poradit? Přidat dotaz >>


Diskuse (75 komentářů)

Tereza, (23. 06. 2010 10:07) Reagovat
Dobrý den, potřebovala bych pomoc nevím jestli jsem onemocněla chlamydií, ale už 7 let trpím výtokem a doktoři me léčili různými léky, ale nic nezabralo až teď mě poslal na imunologii a tam zjistili, že jsem alergická na mouku, vajíčka, ryby a zjistili mi, že mám nemocnou štítnou žlázu. V jednom článku jsem četla, že jsou takové příznaky chlamydie. Můžete mi prosím poradit co mám dělat?
ZUZKA, (19. 01. 2011 10:57) Reagovat
A co přímo říci lékaři, že máte podezření na chlamydie. Vyšetří vás na ně a vy budete mít jistotu.
helenka 266, (10. 09. 2010 18:03) Reagovat
ahojte uz niekolko dni mavam nejaky biely vytok ktory ani nevonia naj co mam ako si poradit poradte mi nejaku vodicku alebo.. dakujem .
PETRA, (21. 09. 2010 09:00) Reagovat
Tak může to být cokoliv a nemusí hned jít o pohlavní nemoc. Třeba jde o mykózu, ta se ale většinou projevuje i svěděním...
ZUZKA, (13. 09. 2010 11:05) Reagovat
Dobrý den,chystám se na test HIV. Spíše jen preventivně, ale samozřejmě jisté obavy mám. Nevíte, jak je to zde s falešnou pozititou či naopak s falešnou negativitou? Asi tu nějaké riziko je že? Když už podstupuju tyto testy, ráda bych měla jistotu...
Miki, (20. 08. 2012 06:51) Reagovat
Dobrý den Zuzko,riziko falešné negativity či pozitivity je minimální. Nemusíte se toho vůbec obávat. Já se na to ptal doktora přímo na hygienické stanici a on mi řekl, že se testy u falešné pozitivity opakují. Ne že byste šla znovu na odběr. Opakují to z té vaší krve hned poté, co jim vyjde výsledek. Zkrátka pokud vám vyjde, že jste negativní, tak skutečně jste, alespoň v případě, že jste nešla na test příliš brzy. Doporučuje se jít až 3 měsíce po rizikovým pohlavním styku.
Jolana, (13. 10. 2010 15:58) Reagovat
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za jak dlouhou dobu mohu jít na testy HIV, jelikož je to ted krátce a mám strach, protože muž je ze střední ameriky. Nemocný snad není ale nikdy to člověk neví 100% ale na penisu nemá žádný příznaky, ale spal už s mnoha dívkami takže nemoc by se snad u něho už ukazala.
MARTI, (14. 06. 2011 15:29) Reagovat
Dobrý den,abyste měla jistotu, že výsledky jsou spolehlivé, jděte na testy po třech měsících. Pokud to nemůže vydržet, jděte třeba i po dvou. To se zpravidla objeví, ale není to jistota, takže bude o málo klidnější, ale stejně byste pak testy měla zopakovat.Jinak projevy HIV na penisu neobjevíte. Jde o imunitní systém a kožní změny jsou patrné až při rozvinutí AIDS.
IVETA, (26. 02. 2012 18:39) Reagovat
Už by konečně měli na tenhle strašák vymyslet nějaký lék. Ano, člověk by si měl dávat pozor s kým spí, ale na druhou stranu mi přijde kruté, aby jednou někde ulít (a někdy nemusí jít jen o úlet) a měl z toho nevyléčitelnou nemoc.
lola, (23. 07. 2012 11:22) Reagovat
Tak zrovna teĎ někdy jsem našla, že je nějaký lék a pak jsem se dočetla, že se má užívat každý den jako prevence a ani tak nelze zajistit stoprocentní ochranu. Takový lék mi přjde úplně zbytečné tahání peněz z lidí. Tak nějak jsem doufala, že vymysleli tabletku po jako je třeba postinor proti těhotenství. Samozřejmě by to neznamenalo, že člověk může zapomenout na pohlavní nemoci, ale na druhou stranu uklouznout může každý a HIV je pěkně krutá daŃ.
Tera, (12. 09. 2012 10:16) Reagovat
Uklouznout může každý, ale pak holt musí nést následky.
Zdena, (05. 10. 2012 10:45) Reagovat
Bohužel to tak je, ale nikoho neodsuzuju. Před rokem jsem byla také na testech, protože jsem zjistila, že mě přítel zahejbal a ještě bez kondomu. Naštěstí to bylo v pořádku, ale ne každý, kdo má HIV musí být zákonitě feťák nebo promiskuitní.
ivan, (21. 10. 2010 11:06) Reagovat
dobry den chtel bych poradit , obcas se mi stavalo ze pri moceni me penis jakobi palil a po chvili to prestalo ,jen obcas se to stavalo . v poslednich dnech me to pali po kazdem moceni nebo po ejakulaci ale po chvilce to prestane , poradte co by to mohlo byt a jak to mam resit. dekuju
STANDA, (16. 04. 2012 09:38) Reagovat
Nezdá se mi, že by to byla nějaká pohlavní nemoc. Spíš mi přijde pravděpodobnější, že jde o zánět močové trubice. Pokud vás to nepřejde, zajděte si na urologii. To jejich vyšetření ale není moc příjemné. Ale za klid duše to stojí.
Nový příspěvek
Copyright 2006–2018 © Pohlavní nemoci.biz
Kontakty